Skip to main content
https://www.youtube.com/watch?v=t9xb-6UC6R8

Hallo! Brooklyn

Ontdek Brooklyn als een échte Brooklynite!

PAGINA'S

368

HOTSPOTS

95

MINIMAGAZINES

5

EXPERTS

6+

Dit is Hallo! Brooklyn

Het stadsdeel Brooklyn in New York is een must do tijdens je bezoek aan de big apple! Met Hallo! Brooklyn ontdek je dit verrassende stadsdeel als een échte Brooklynite.

Brooklyn is groot. Zo groot, dat het de op 4 na grootste stad van de VS zou zijn. Dit stadsdeel in New York is met bijna 2,7 miljoen Brooklynites een bruisende mix van wijken, nationaliteiten, culturen, en architectuur. Een échte ‘meltingpot’!

Website

368 pagina's New York liefde

Met Hallo! Brooklyn ontdek je dit verrassende stadsdeel als een échte Brooklynite. Ideaal voor een 2e bezoek aan New York. Je ontdekt de hippe buurten Williamsburg, DUMBO en Bushwick, maar vooral ook de onbekende buurten zoals Gowanus, Sunset Park en BoCoCa. We gidsen je langs de échte verborgen plekjes van Brooklyn, de leukste wijken, toffe hotspots, musea, restaurants, cafeetjes, winkels en bezienswaardigheden. Het allerbeste van Brooklyn in één handige gids!

App

Met de gratis Hallo! New York app (Android + iOS) ontdek je nog meer Brooklyn op je smartphone! Een handige digitale kaart die offline werkt, extra informatie, foto’s en video’s! De app wordt voortdurend geupdate met nieuwe hotspots en dingen om te doen in Brooklyn.

Print & digitaal

Hallo! Brooklyn is overal in Nederland en Vlaanderen te verkrijgen in de boekenwinkels en warenhuizen. Via de webshops van Hey!USA en bijvoorbeeld Bol.com. Digitaal is de gids exclusief te downloaden in een geoptimaliseerde versie voor de tablet en smartphone via de USA Kiosk.

Hallo! New York in je assortiment?

Heb je een boekhandel of wil je ons assortiment in je webshop?

Adverteren bij Hey!USA