Skip to main content
https://www.youtube.com/watch?v=t9xb-6UC6R8

Hallo! New York

Ontdek New York als een échte New Yorker

PAGINA'S

368

HOTSPOTS

95

MINIMAGAZINES

5

EXPERTS

6+

Dit is Hallo! New York

De populaire reisgids Hallo! New York is niet zomaar de zoveelste reisgids. Wij brachten het passievol team van NWYRK magazine samen, met een hart en voorliefde voor New York. De opdracht: Vind de reisgids opnieuw uit.

Het resultaat is naar onze mening de meest inspiratievolle en unieke reisgids voor New York. Een reisgids wat ook een lust voor het oog is. Bomvol geheimen, verborgen plekjes, thema wandelingen, informatie, inspiratie, hotspots en leuke tips die je nog niet eerder in de reisgidsen kon vinden. Kortom: Weg met de saaie reisgidsen! Hallo New York!

Website

368 pagina's New York liefde

Met dit ‘knip en plak schrift’ vol New York liefde ontdek je de stad als een échte New Yorker! Je ontdekt New York via vijf inspirerende en toffe mini magazines, bomvol foto’s, tips, hotspots en informatie.

Hallo! New York app

Met de gratis Hallo! New York app (Android + iOS) ontdek je meer op je smartphone! Zoals digitale kaarten, extra informatie, foto’s en video’s! De app wordt voortdurend geupdate met nieuwe hotspots en dingen om te doen in New York.

Print & digitaal

Hallo! New York is overal in Nederland en Vlaanderen te verkrijgen in de boekenwinkels en warenhuizen. Via de webshops van Hey!USA en bijvoorbeeld Bol.com. Digitaal is de gids exclusief te downloaden in een geoptimaliseerde versie voor de tablet en smartphone via de Hey!USA Kiosk.

Hallo! New York in je assortiment?

Heb je een boekhandel of wil je ons assortiment in je webshop?

Adverteren bij Hey!USA