Skip to main content
https://www.youtube.com/watch?v=t9xb-6UC6R8

Hallo! DC

Ontdek de hoofdstad van de VS op je eigen manier!

Dit is Hallo! DC

Met Hallo! DC ontdek je dat er veel meer in Washington DC te beleven is dan enkel de president, politiek en het Witte Huis. De hoofdstad van de Verenigde Staten ademt namelijk historie, macht, patriottisme en cultuur. Met deze gids verken je het bekende en minder bekende DC in zowel 1 dag of als meerdaagse bestemming.

We leiden je langs de vele musea, monumenten en de échte must do’s. Gezellige buurten om te eten, hotspots, leuke tips en verrassende dingen die je in DC kunt doen, die je nooit had verwacht. Kortom: Ontdek DC, de hoofdstad van de VS, op je eigen manier!

Website

300 pagina's pure ontdekking

Met dit ‘knip en plak schrift’ ontdek je Washington DC via vier inspirerende en toffe mini magazines, bomvol foto’s, tips, hotspots en informatie. Hallo! DC is je ideale gids voor zowel een korte dagtrip, met veel praktische tips en duidelijke planning of een meerdaagse citytrip, waarbij je meer dan enkel de hoogtepunten ontdekt in de stad.

App

Met de gratis Hallo! DC app (Android + iOS) ontdek je meer op je smartphone! Via de handige kaart ontdek je de stad, krijg je extra informatie, foto’s en video’s! De app wordt voortdurend geupdate met nieuwe hotspots en dingen om te doen in Washington DC.

Print & digitaal

Hallo! DC is overal in Nederland en Vlaanderen te verkrijgen in de boekenwinkels en warenhuizen. Online bestel je de gids via de webshops van Hey!USA en Bol.com. Digitaal is de gids exclusief te downloaden in een geoptimaliseerde versie voor de tablet en smartphone via de Hey!USA Kiosk.

Hallo! New York in je assortiment?

Heb je een boekhandel of wil je ons assortiment in je webshop?

Adverteren bij Hey!USA