Skip to main content

Nederlandse reisgids Hallo! Miami & de Keys

Derde reisgids van Hey!USA

Van New York naar Miami. Hey!USA presenteert de nieuwe reisgids Hallo! Miami & de Keys, de langverwachte 432 pagina’s tellende gids over de bruisende stad Miami en de tropische eilanden van de Florida Keys.

Hallo! Miami & de Keys is de derde gids in de reisgidsen Hallo! over populaire Amerikaanse bestemmingen. Met deze inspiratiegids ontdek je Miami als een échte Miamian. In de gids ontdekt de lezer favoriete buurten, parken en stranden. Van verborgen plekjes tot klassiekers als de Art Deco hotels in Miami Beach. In het minimagazine Great Escapes krijg je een voorproefje van de prachtige natuur in en rond Miami. De flora en fauna én de twee Nationale Parken: Everglades National Park en Biscayne National Park. Het foodiemagazine ‘KitchenSecrets Miami’ duikt in de lokale keuken met verborgen juweeltjes van lokale foodie Alona Abaddy Martinez. Naast Miami bevat de gids een uitgebreide roadtrip langs alle Florida Keys met als eindpunt het gezellige Key West.

Hallo! Miami & de Keys is een lust voor het oog met honderden foto’s en een bron van inspiratie voor toffe hotspots, musea, restaurants, cafeetjes, winkels en bezienswaardigheden.