Skip to main content

Hey!USA was aanwezig tijdens Brand USA Travel Week in Londen

Als ’the new kid in town’ was Hey!USA uitgenodigd samen met een kleine delegatie Benlux-media tijdens de vijfde editie van Brand USA Travel Week in Londen. Een driedaags Amerika-congres waarbij Amerikaanse bestemmingen zich presenteerden aan Europese media en reisorganisaties.

Andersom presenteerde Hey!USA zich als multiplatform en uitgebreid mediakanaal aan tientallen Amerikaanse bestemmingen. Waaronder oude bekenden als Miami en Las Vegas als nieuwe en minder bekende bestemmingen, waar we het komend jaar volop mee aan de slag gaan!

Belangrijke learnings gedurende Brand USA Travel Week waren inzichten over de consument en z’n impact op het klimaat. Duurzaam reizen en duurzaam verblijven in Amerika is een hot topic. Hoewel wij al regelmatig inspireren met avontuurlijke treinreizen, kan de nadruk op duurzaamheid nóg beter. En dat gaan we zeker doen!

Wederom werd bevestigd dat de consument zoekt naar authentieke content en inspiratie, dé reden van ons bestaan als multiplatform. Hopelijk volgt Google snel met aanpassingen van het algoritme waarbij authentieke content voorrang krijgt op kwantiteit.

Kortom, drie enerverende, leerrijke dagen met pure liefde voor Amerika georganiseerd door Brand USA.