Skip to main content
https://www.youtube.com/watch?v=t9xb-6UC6R8
HALLO,
WIJ ZIJN HEY!USA
Wij brengen Amerika, dichtbij!

Bij Hey!USA stroomt Amerika door onze aderen. Van New York liefhebbers tot Vegas fans en van roadtrippers tot citytrippers. Sinds onze start in 2013 hebben we honderduizenden USA fans geïnspireerd via alle mogelijke multimediale kanalen. Benieuwd wie wij zijn en wat we doen?

OVER HEY!USA

Hey!USA in cijfers:

Hey!USA is een 360° multiplatform, mediabedrijf en uitgever van Amerika content. Wij inspireren reizigers en fans van Amerika met unieke en authentieke content via reisgidsen, magazines, websites, apps, podcasts, video en social media.

5.500

Unieke luisteraars

3

Reisgidsen

4.800.000

Unieke bereik 2022

40.000

Maandelijkse bezoekers

648.000

Video views

1.324

Pagina's USA inspiratie

700

Artikelen op HeyUSA.com

14.000

Abonnees (e-mail)

HALLO! REISGIDSEN

Unieke en innovatieve reisgidsen

Weg met de saaie reisgidsen, tijd voor een reisgids van nu! Met onze succesvolle reisgidsen serie Hallo! hebben we het genre ‘reisgids’ opnieuw uitgevonden. Jaarlijks gaan duizenden USA fans goed geïnformeerd én geïnspireerd op reis naar de VS.

HALLO! REISGIDSEN

HEY!USA
REISMAGAZINES

Reisgids en magazine in één

Onze reismagazines zijn een inspirerende crossover tussen reisgids en tijdschrift. Van bezienswaardigheden tot achtergrondartikelen en van hotspots tot must do’s, handige tips en veel prachtige fotografie. Leuk om te lezen voor en na je citytrip. De reismagazines zijn verkrijgbaar via Hey!USA en Bol.com

HEY!USA REISMAGAZINES

HEY!USA KIOSK

Amerika in je broekzak

In de Hey!USA Kiosk brengen wij Amerika naar je tablet en smartphone. Premium magazines, e-books en e-guides over favoriete buurten, steden en roadtrips. In één handige app, gegarandeerd uren leesplezier!

HEY!USA KIOSK

ONLINE

Tienduizenden bezoekers per maand & 300.000+ volgers

Digital First, veel uitgevers dromen er van, wij doen het al. De website van Hey!USA is veel méér dan slechts een website. Ze vormen het kruispunt waarop al onze content samenkomt. Van inspirerende artikelen tot webshop en van online storytelling tot diepgaande achtergrondartikelen. Via onze social media kanalen bereiken wij honderduizenden USA fans én gaan wij de interactie met ze aan.

HEY!USA ONLINE

ADVERTEREN

In de media van Hey!USA

Voor merken met een affiniteit voor Amerika, zoals reisorganisaties, luchtvaartmaatschappijen, hotelketens, restaurants, food, fashion etc. zijn wij een onmisbare schakel met Amerika fans, voor relevante aanbiedingen en advertenties met impact.

BEKIJK DE MOGELIJKHEDEN

WERKEN BIJ HEY!USA

Groei met ons mee

Vanuit onze HQ in Antwerpen, slechts 20 minuten van Brussels Airport, vliegen we voortdurend naar Amerika. Maar ook in de US of A werken wij samen met Nederlanders en Vlamingen, die mensen graag blij maken met feel-good Amerika inspiratie. Ben jij een enthousiaste content creator, vormgever of sales vertegenwoordiger? Check dan zeker onze vacatures.

ONZE VACATURES